festningen logo

Zara Larsson

Med milliarder streams, flere MTV EMA-priser og en hit-katalog få andre artister kan måle seg med er den svenske superstjernen noe av det største innen popmusikken de siste årene.

Larsson ga i 2013 ut «Uncover», og allerede da var det nærmest vedtatt at Larsson var en kommende verdensstjerne. Med sine enorme stemmeprakt og teft for å lage hits ble dette en suksessoppskrift som bare har vokst og vokst.

Med superhits som «Lush Life», “Ain’t My Fault”, “Never Forget You”, “Symphony” og «I Would Like» har hun tatt verden med storm. Det hele toppet seg da hun sammen med David Guetta, som forøvrig også spiller på OBOS//Festningen i år, fremførte den offisielle EM-låten “This One’s For You” under åpningen til Fotball-EM i 2016.

Hun har samarbeidet med navn som Ty Dolla Sign, Clean Bandit, Tinie Tempah og nevnte David Guetta. Hun har ved flere anledninger spilt på Ellen DeGeneres show. Svensken har rasket med seg 30 gullplater, 125 platinumplater og 1 diamantplate(!). Nylig slapp hun singelen «Ruin My Life», en pop-ballade som allerede har satt sine sterke spor og som i skrivende stund har over 200 millioner streams på Spotify.

DAG: lørdag 31. august

TID: TBA